Translate

30 Ekim 2013 Çarşamba

Yves Rocher

Mevsim geçişlerinde saçlarım olduğundan daha fazla dökülüyor. Yeni bir ürün arayışına girmiştim.Yves rocher'i tavsiye edenler oldu. Bende bir mağazasına girdim ve derdimi anlattım. http://www.yvesrocher.com.tr/control/product/~category_id=5900/~pcategory=5000/~product_id=33061?cmSrc=Category Saç dökülmesine karşı bu ürünü tavsiye ettiler.Henüz 5 kez falan kullandım. Ürünü tavsiye etmek için biraz erken. Umarım işe yarar.Cif temzilik malzemesi gibi kokuyor bilginize.

Birde mağazaya girmişken göz altı için bir krem aldım. Satış temsilcisi çok tatlıydı ürünüde çok övünce hadi kırmayayım seni dedikten sonra göz kremi de almış oldum . İhtiyacım vardı olmasa ağzı ile kuş tutsa yine almazdım oda ayrı.Onun linkini bulamadığım için ekliyemiyorum.

Gelişmeler olursa yazacağım.

Parfüm Dosyası

Merhabalarrrrr,

İstanbul'da parfüm çok çok pahalı. Yurtdışından parfüm alışverişi yaptıktan sonra insanın burada kazıklanmak istememesi çok normal. Şahsen ben öyle bir hale bürünüyorum.

Uygun fiyara satılan parfümler var bazı internet sitelerinden ama onlarada güvenemiyorsun.Ben en güvenilir sitelerden www.markafoni.com'dan parfümlerimi temin edebiliyorum.%100 orjinal. Markafoni'den alışveriş yaparken banka kartınızı kullanabiliyorsunuz. Kredi kartını kullanmak istemeyenlere çok güzel bir hizmet. Ben banka kartı ile alışveriş yapıyorum çok memnunum bu hizmetten . Bilginiz olsun.....

Bol parfümlü , mis kokulu, sevgi dolu günler sizin olsun :)