Translate

27 Kasım 2013 Çarşamba

Göz çevresi kremleri ve özellikleri

Merhaba,

Şu anda yves rocherin göz çevresi için olan kremini kullanıyorum. 2 ay kadar bir zaman olmak üzere....Ve memnun kaldığımı belirtmek isterim. Uzun zamandır at kestanesi kremini kullanıyordum, ondanda menun kalmıştım fakat bazen bir ürünü çok uzun süre kullanmak kişiye bir fayda sağlamamaya başlıyor.

At kestanesi kremim bitince markası mecit efendi olanını özellikle aldım. En iyisi oymuş.Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 30 ml olanı 20 tl gibi birşeydi.

Şu anda aşağıda resmini gördüğünüz yves rocherin fiyatı 52 TL'di. Bayan satıcı çok tatlıydı ilk almamda onunda payı büyük.Memnun kaldım üründen. Aydınlık veriyor. Benim gözaltımda öyle belirgin morluklar yok , ilk amacım başlangıç kırışıklıkları içindi. Yakından baktıkça göz çevreme bir düzelme gözlemliyorum. Ürün bitince yine yorumlayacağım.

26 Kasım 2013 Salı

Shake Shack Hamburgerler

Merhaba,

Shake Shack bir hamburger zinciri. Yurtdışındaki bir çok yerde var. Ben Taksim/Tüneldekini keşfettim ve memnun kaldım. 2 kere gittim, lezzet olarak güzel, patates kızartmaları baya lezzetli. Ben sade patates kızartmalarından yedim, birde üstü peynirli olanlar var. O ağır gelebilir diye tercih etmedim. Ama oda bence güzeldir.

Fiyatlar pahalı ,o boyutta ki hamburgerler aç bir insanı doyurmaz. Gerçekten boyut olarak ufaklar. 3 hamburger, 2 patates kızartması 2 adet cola ile beraber ödediğimiz fiyat 70 TL idi. Birde güzel sosları var o ekstra para biz onuda aldık. Ketçap ve mayonez ücretsiz. Ama çalışanlar gerçekten güler yüzlü, onlar benden tam puan aldı.


Deodorantlar

Merhaba, bugün kullandığım deodoranttan bahsedeceğim. Şu aralar kullandığım ürün adidasın floral dream.

Gayet memnunum kendisinden. Güzel fresh bir koku. Pudaralı değil, yaz kokusu sayılır ama ben parfümleri yada deodarantları öyle çok yaz kış diye ayırt etmiyorum heralde normaldede çok ağır kokular sevmediğim için olabilir. Bu ürünün parfümüde var. Fiyatı 15 TL. Ben deodorantını 8,25 TL 'ye watson's'tan aldım.Başka bloglardan takip ettiğim kadarı ile bu ürünün baya alıcısı var.İndirimden alan arkadaşlarımda oldu. Yanlış hatırlamıyorsam bazı yerlerde 6,25 TL gibi bir rakama satılıyormuş. Ama emin değilim. Spor öncesi ve sonrası severek kullanıyorum.

1 Kasım 2013 Cuma

Makyaj yapımı

Merhaba,

Makyaj yapmayı pek bilmem ama bilenden dinlemek ve izlemek çok faydalı oluyor. Geçenlerde daha güzel nasıl göz makyajı yaparım, teknikleri nasıl olabilir derken youtube'da karşıma AYDAN Varon diye biri çıktı. Daha önce hiç rastlamamıştım. Videolarına bayıldım. Çok basit ve güzel anlatıyor. Öyle çok karışık şeyleri kullanmadan saf, yalın malzemeler kullanıyor. Ve çok fazla bilgisi olmayan birinede yardımcı olmuş oluyor. Ne kadar çok malzeme o kadar kafa karışıklığı benim için. Kendisine bayıldım. Mutlaka seyredin derim. Aşağıda linkini veriyorum.

Şimdiden iyi seyirler :)


http://www.youtube.com/user/pembesekertv?feature=csp-in-feed

TROMPET ETEK DOSYASI

Trompet etekler her yerde.....


Bence çok güzeller.Ama modasının çok uzun süre bizimle olacağını sanmıyorum. Fiyatı uygun olanlardan siyah ve lacivert renklilerinden 1'er tane edinin derim. Aşağıdaki kombinlerde size ilham verebilir.