Translate

27 Kasım 2015 Cuma

Watsons Alışverişi

Bugün  watsons alışveri akşam akşam ufakta olsa kendime hiç engel olamayarak yine bir şeyler alıdım. Bu arada bağdat caddesinde hele şükür 2. mağazısını açtı. Kocaman güzel bir yer olmuş. Herşeyin testerı vardı. 😍

Vücut scrubı, vazelin aleoveralı, gözlük için mendil ve kuaför tarağı aldım. 22 TL verdim hepsine. Bu arada araba çekişine katılma şansı var. Her 20 TL ve üstü için geçerli.

Her Cuma Bir Stil

Evet Cuma günü, ne güzel bir gün bugünde hava ılık. Yer yer yağış var ama güneş kendini gösteriyor. Ilık bir kasım günü.


Bugün bu sene neler moda, neler giyiyoruz onlardan bahsetmek istiyorum.


Benim 4 senedir vazgeçilmezim ve herşey ile uyum sağlayan Parkalar.


Ben H&M İstinye Parktan aldım en son parkamı. 149 TL olanlardan aldım. Çok çeşit var. Fiyatları Zara,Mango onlara oranla çok daha uygun fiyatlar. Benim aldığım modelin kalıpları çok dardı ben kendime 38 Beden aldım ama 40 bile olurdu. Kalıpları cidden dar ama kaliteli bir ürün fiyatına göre.


Kaz ayağı desen çok moda. Kazak, gömlek ve pantolonlarda. Bir tane bir şey almalı.



Birde kot gömlekler her zamanın pir parçası. İncesi kalını, Koyu ve açık rengi farketmiyor ama kurtarıcı olduklarını düşünüyorum. Herkesin dolabında en az 2 tane kot gömlek olmalı.

BB KREM DOSYASI

Merhabalar,


Evet bence benim gibi çok fazla makyaj ürünü kullanmadan pratik makyaj yaparak ve fazla vakit kaybetmek istemeyen insanlara göre BB Krem çok önemli bir detay diye düşünüyorum.


Bugüne kadar piyasada ne kadar BB krem varsa hepsini denedim. Garnier,OLay,Loreal.


Garnier cildimin rengine uyum sağlamadı ve aşırı derecede T bölgemde yağlanma yaptı. Yenilenen tüpü yağlanma yapmadı ama renk konusunda hiç içime sinmedi. Olay`in kremi ise açık tonu bende yok gibi oldu. Yine bir satıcı arkadaşın yanlış yönlendirmesi üzerine size koyu tonu çok koyu olur dedi. Testerıda olmadığı için hadi alıyım bari dedim ve gümmmmmm. Ki ben buğday tenli biriyim. Sen kendi sesini dinlesene kardeşim. Olayin açık tonu bembeyaz tenli insanlara göre. Aldım 1 kere kullandım ve açık tenli birine verrim artık. Allahtan pahalı değildi.20 TL`ye almıştım.


Bana, cilt tipime ve rengime en uygun olan BB Krem Loreal oldu. Orta ton galiba onda da 2 renk seçeneği var. Gerçekten bundan sonra hep onu kullanacağım gibi gözüküyor. Bence uyum ve renk açısından en başarılı BB krem o. Hiç bir silvilce sorunu yaşatmadı,yağlanma sorunuda hiç olmadı.


Pure Beauty`nin BB Kremini de çok öneriyorlar. Fakat onunda sadece tek rengi var. Oda açık renk. O yüzden cesaret edip almadım. Muhtemelen bana çok açık kalacaktır.





En Son Satın Alınanlar

Merhaba,


Uzun aradan sonra yeni bir yazı yazıyorum.


3 aydır kullanmaya başladığım iki ürün var. Bu ürünlerden memnun kaldığımı söyleyebilirim.
İnternet üzerinden satın aldım. http://doakimya.com/ üzerinden aşağıdaki iki ürüne sahip oldum.


Bir tanesi C vitamini yağ. 10 TL, diğer ürün ise Hyaluronic Acid %2 onunda fiyatı 20 TL idi.
Yaklaşık üç aydır kullanıyorum. Cildimi canlandırma konusunda iki üründe fena değil. Ama kırışıklık ve ince çizgiler üzerinde henüz bir etkisini görmedim. Zaten hiç bir krem veya yağın böyle etkileri olduğunu düşünmüyorum artık. Ben iki ürünüde arka arkaya elimde ısıttıktan sonra tampon hareketler ile yüzüme ve bazende dekolte bölgesine uyguluyorum.Ama canlılık ve parklaklık olarak fena ürünler değiller. Alınabilir. Fiyat bakımından da uygun bence.