Translate

27 Kasım 2013 Çarşamba

Göz çevresi kremleri ve özellikleri

Merhaba,

Şu anda yves rocherin göz çevresi için olan kremini kullanıyorum. 2 ay kadar bir zaman olmak üzere....Ve memnun kaldığımı belirtmek isterim. Uzun zamandır at kestanesi kremini kullanıyordum, ondanda menun kalmıştım fakat bazen bir ürünü çok uzun süre kullanmak kişiye bir fayda sağlamamaya başlıyor.

At kestanesi kremim bitince markası mecit efendi olanını özellikle aldım. En iyisi oymuş.Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 30 ml olanı 20 tl gibi birşeydi.

Şu anda aşağıda resmini gördüğünüz yves rocherin fiyatı 52 TL'di. Bayan satıcı çok tatlıydı ilk almamda onunda payı büyük.Memnun kaldım üründen. Aydınlık veriyor. Benim gözaltımda öyle belirgin morluklar yok , ilk amacım başlangıç kırışıklıkları içindi. Yakından baktıkça göz çevreme bir düzelme gözlemliyorum. Ürün bitince yine yorumlayacağım.

2 yorum:

  1. ben de yves rocher'in kremlerini alıp da hiç mutlu olmayanlardanım cnm:))) maalesef bir göz kalemini sevdim şimdiye kadar. mecitefendi'nin yağlarını seviyorum kremini de çok merak ettim. Kullanırsan yorumlarını bekliyorum cnm.
    Blogun hayırlı olsun bu arada, takibindeyim beklerim ben de tatlım:)
    http://melislicious.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, bende seni takipteyim. Çok sevdim blogunu..Mecit efendinin kremini tavsiye ederim hem fiyatıda uygun. Bence memnun kalırsın.Yves rocher'in kullandığım 2. ürünü göz kremini sevdim. Ama saç dökülmesine karşı aldığım şampuanını hiç sevmedim mesela. Onuda yazacağım blogta.

    YanıtlaSil