Translate

7 Eylül 2016 Çarşamba

Saç Dökülmesi

Merhaba,


Bu aralar saçlarım aşırı aşırı fazla dökülüyor. Ne denediysem olmadı. İnternetten yaptığım araştırmalar doğrultusunda karanfil suyunun faydalarını okudum. Bende denedim suyu kaynatıp hazırladım. Fıs fıslı bir şişeye koydum ve 2 günde bir saçlarıma püskürtüyorum. Bütün bir gün bekletip ertesi gün yıkamaya çalışıyorum çünkü benim saçım yağlı ne sürsem ne kullansam saçımı ağırlaştırıyor. O yüzden ertesi gün yıkama ihtiyacı hissediyorum. Zaten 10  saat beklemiş oluyor bence ideal bir süre.


Kuru saçlar bence temiz saçlarınada durulamadan uygulayabilirler yani ertesi gün yıkama ihtiyacı hissetmiyebilirler. Zaten bu suyu kullanıp hemen yıkamamak gerekiyor, bir fayda sağlanmaz bu şekilde.


Sonra güvendiğim bir aktar olan Nurbal`dan Isırgan özlü bir şampuan aldım ve 3. yıkamada faydasını gördüm. Bakalım bu şekilde devam eder inşallah. . Aktar bana yakın olduğu için dükkandan temin ettim.


Ama internet sitesinden de temin edebilirsiniz. Link iletiyorum aşağıda.


İnternet Sitesi:http://www.nurbal.com/
Ürünün satıldığı link:http://www.nurbal.com/sac-dunyasi/sanfiyto-bitkisel-isirgan-otlu-sampuan-losyonlu-

3 yorum:

  1. Saç dökülmesi uzun zaman derdim olmuştu neler denemedim ..karanfil suyu ise yarıyor her gece kullanınca bir de bu şekil denemekte fayda var Arıcan lavanta şeyi da aynı şekilde cok etkisini gördüm..en son lavanta suyu kullandım artık dökülme yok normal bi dökülme var canımı hiç sıkmayacak derecede fazla kafaya takmamak lazım insan işin içinden çıkamıyor stresten uzak durmakta da fayda var bütün kalbimle şifa dilerim çok çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, bilgi için çok teşekkürler. Arıcan lavantayı deniyim bende. Şimdi araştırıyorum. Heralde aktardan alabilirim değil mi?

      Sil
  2. Saç dökülmesi uzun zaman derdim olmuştu neler denemedim ..karanfil suyu ise yarıyor her gece kullanınca bir de bu şekil denemekte fayda var Arıcan lavanta şeyi da aynı şekilde cok etkisini gördüm..en son lavanta suyu kullandım artık dökülme yok normal bi dökülme var canımı hiç sıkmayacak derecede fazla kafaya takmamak lazım insan işin içinden çıkamıyor stresten uzak durmakta da fayda var bütün kalbimle şifa dilerim çok çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil