Translate

2 Aralık 2013 Pazartesi

Deniz süngeri deyip geçmeyin

Merhabalar, temizleme suyundan sonra bu ürünü anlatmadan geçmek olmazdı.Deniz süngeri evet yanlış duymadınız, orjinal denizden çıkan deniz süngeri. Ben oldum olası deniz süngerlerini çok severim ve uzun süredir banyoda deniz süngeri kullanıyordum. Bir gün pazarda annemle dolaşırken, deniz süngeri ve krem gibi ürünler satan bir tezgahın önünde kadınlar sürüsü gördük. Merak ettim yavaş yavaş sokulduk kalabalığa, ve satıcı deniz süngerinin yüzde uygulamasından bahsediyordu.

Ben senelerdir vücuduma kullanırken hiç yüzüme uygulamak aklıma gelmemişti. 4-5 tane kadın süngeri almışlar ve çok menun kalmışlar, yanlarına eşlerini dostlarını getirmişler. Özellikle ciltteki lekeleri geçirdiğini söylüyorlardı. Benimde deniz süngerim evde vardı hiç kullanılmamış. Yüz için bir bölümünü keserek ufalttım ve 2 aydır kullanıyorum. Özellikle sabah ve akşam kullanmaya dikkat ediyorum ama akşamları daha sık kullanıyorum.Yüzümde parlama oldu ve alnımda siyah bir iz belirmişti minik bene benzer ama değil,  güneş lekesi olduğunu düşünüyorum benim lekem gerçekten geçti. İstikrar konusunda çok eksiğim maalesef. Umarım kullanamya devam ederim.Gerçekten ciltte parlama,parlaklık,aydınlık oluyor. Bu arada kullanış şekli tamamen suyla.Ben herhangi bir temizleme ürünü kullanmıyorum. Masaj yapar gibi, gelişigüzel hareketlerle yüzüme uyguluyorum.Deniz süngerleri ucuz değil. Büyükleri 100-150 tl'den başlıyor. Yüzü için olanlar birazdaha ufak boyutta olduğu için 25-30 tl civarı.

7 yorum:

  1. Merhaba böyle bir şeyi ilk kez sizden okudum. Denemekte fayda var gerçekten. Blogunuz hayırlı olsun bu arada:) Güzel yayınlar var. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, bende sizi takibe aldım bayılırım dikişe falan ama elimden gelmez , belki sizden bir şeyler kaparım. Gerçekten deniz süngerini denemenizi tavsiye ederim. Bol su ile yumuşatarak, su ile masaj şeklinde ilk etapta çok yumuşak gelmeyecek ama zamanla alışıyorsunuz. Temizleme işlemi bitincede süngeri bol ılık su yada herhangi bir bebe şampuanıyla temizlerseniz az bir miktar yeterli olacaktır.

    YanıtlaSil
  3. deniz süngerlerini yüze uygulandığını duymamıştım, bir de harika sonuçlar alındığına göre gördüğüm yerde almam şart oldu :)

    http://rebeltakipte.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. :) tavsiye ederim, kadıköydeki aktarlarda, karşıda eminönü kapalı çarşı civarlarında bulacağınızı tahmin ediyorum.

    YanıtlaSil
  5. Aynen,ben de çok memunum��

    YanıtlaSil
  6. Süngeri ne şekilde yüze kullanıyorsunuz

    YanıtlaSil
  7. Merhaba deniz sungerini dogal gul siyula cilde uyglayin 15 dakka sonra nemlendirici surun parlaklik veriyo olu hucrelere cildin hava almasina cok iyi geliyo:)

    YanıtlaSil